Skip to content

PomPom Tutu Peg Dolls (knutselen met wasknijpers)

Vorige week vond ik bij SissyBoy Homeland zomaar van die mooie ronde Amerikaanse houten wasknijpers. Natuurlijk kocht ik direct drie zakken, voor je weet maar nooit. Eén zak gaf ik de volgende dag weg aan Maureen, van Djello (want die is veel beter in knutselen dan ik :) ). Toen had ik er nog 2 over…

Peg Dolls: Knutselen met wasknijpers

Het imago van knutselen met wasknijpers is natuurlijk dramatisch. Maar echt, geloof me, er worden heel mooie dingen mee gemaakt. Neem nu deze Pom Pom Tutu Peg Dolls van Anjie’s blog, hier. Die zijn toch schitterend?

Tutorial PomPom Tutu Peg Doll

Heel fijn: Anjie heeft een PomPom Tutu Peg Doll tutorial gemaakt zodat je zelf deze schattige Pom Pom Tutu Peg Dolls kunt maken!
Vooruit, in het voorbeeld maakt ze een kerstengeltje, maar hee, kwestie van een ander verfje en een ander bolletje wol, en het is weer gewoon een ballerina…

— Leuk zijn ze, he? Op naar SissyBoy Homeland dus! Een zak met 10 knijpers kost 2,95, dus daar hoef je het niet voor te laten! Laat je het weten, als je zo’n mooie Pom Pom Tutu Peg Doll hebt gemaakt? —

3 Comments

 1. Leuk idee !
  Tip: Bij Dille en Kamille verkopen ze deze wasknijpers ook ! Zakje van 12 stuks: 1,75.
  http://www.dille-kamille.nl/nl/shop/c/504/a/360/wasknijper-rond-lengte-11-cm-zakje-met-12-stuks

  Posted on 10 March 2011 at 2:23 PM | Permalink
 2. Wat leuk dat ik deze wasknijpers van jou heb gekregen. Ik snap nu helemaal de link naar KEK knutselen.

  Posted on 10 March 2011 at 9:15 PM | Permalink
 3. avatar Janssens Nancy

  ik wil er zo’n 10kopen

  Posted on 22 October 2011 at 8:26 PM | Permalink

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*